La nostra falla Gran de l’artista Ignacio Ferrando i el lema: ‘Just Married

En el seu flamant descapotable, metàfora ideal del seu il·lusionant futur la jove parella inicia l’apassionant viatge per mitja de la vida conjugal.

Junts superaran els no pocs obstacles que aquesta trepidant aventura els ofereix, sense mes eines que la seva intuïció ni mes equipatge que la seva complicitat.

Junts mantindran ferm el rumb cap al seu horitzó particular, sense trencar l’ànim sense deixar enrere l’agradable sonata primaveral d’aquest primer dia de singladura, acompanyats per la fragorosa i erràtica cavalcada que l’entranyable cua de pots performen darrere d’ells.

Cupido.

Cansat i desmoralitzat, vençut per les noves formules i regles socials de festeig, aplicacions, grups en xarxes socials, etc. El vell

Cupido se sent amortitzat, sobrepassat per la caòtica liberalització del sector, abandonant-se davant l’imminent enfonsament del seu antany prosper monopoli.

Complements.

El fosc Mestre de Cerimònies, introdueix als incauts cònjuges en la procel·losa mar de les convencions socials, algunes ja velles conegudes, altres no obstant això, no per noves i aparentment políticament correctes, menys inquietants.

Efectes secundaris.

Tots, independentment de la combinació que triem, siguin com siguinles nostres inquietuds o sensibilitats, habitem l’espai social que siga, tots sense excepció, tenen SOGRA.

Deja una respuesta

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.